Varna24.bg Делото срещу зъботехника Георги Колев, който е обвинен за блудствени действия

...
Varna24.bg
Делото срещу зъботехника Георги Колев, който е обвинен за блудствени действия
Коментари Харесай

Ето го зъботехника, обвинен за блудство с 3 деца в Пловдив

 Varna24.bg Делото против зъботехника Георги Колев, който е обвинен за блудствени дейности с три девойки от Пловдив, ненавършили 14 години, още веднъж не съумя да започва, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 55-годишният мъж бе доведен с белезници в зала 1 на Окръжен съд, само че съдията не даде ход на делото.

Причината бе, че майката на едно от потърпевшите девойки, съобщи в залата, че желае да предяви иск като частен обвинител против Георги Колев, само че не може да си разреши юрист поради финансови усложнения. Затова съдията разпореди да й бъде назначен длъжностен бранител и отсрочи делото за 25 март от 9,00 часа.

Plovdiv24.bg напомня на читателите си, че другите две майки на потърпевшите деца към този момент входираха молби да бъдат конституирани като частни обвинители и цивилен ищци. Едната претендира за 95 000 лв. обезщетение, а другата - за 30 000 лв..

Срещу Георги Колев са повдигнати обвинявания за блудствени дейности с три девойки, ненавършили 14-годишна възраст и за основаване и държане на нецензурен материал, за основаването на който са употребявани лица, ненавършили 18 години.

Той беше арестуван при започване на месец май 2020 година и от този момент е в следствения арест. 55-годишният обвинен е фамилен и има 2 деца. Работил е като зъботехник в лаборатория на улица " Волга " в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР